19.04.2016

Прва AGILE SERBIA КОНФЕРЕНЦИЈА у региону


Више од 300 представника ИТ, бизнис и стартуп сцене окупиће се на Prvoj Agile Serbia Konferenciji, која ће се одржати 23. априла 2016, у Мадленианум-у, у Београду, са циљем да се продискутује зашто АГИЛЕ значи опстанак компанија и конкурентност на тржишту и да се прикажу интересантни примери успешне примене Scrum-a и других агилних методологија у бизнису и старт-уп пројектима.

Светски познати говорници ће причати на теме агилних методологија, добрих пракси агилног развоја софтвера, и покретања стартуп-а. Звезда међу њима је свакако Jurgen Appelo, Ran Nyman, Petri Heiramo, Llewellyn Falco, )  iMaaret Pyhäjärvi, Зоран Вујков и Бранислав Вујовић, оснивач и председник Неw Фронтиер Групе.

Поред појединачних говорника, Scrum i Agile тренери ће одржати интерактивне радионице, неколико компанија ће представити сопствене примере успешне примене Scrum-a и других агилних методологија у свом пословању, док ће пар огранизација направити дискусије на теме покретања стартуп-а. Биће речи и о Lean методологији и важности агилног приступа у формирању и функционисању тимова који раде на стартуп пројектима, посебно у развоју софтвера.

Све информације доступне су на сајту http://www.agile-serbia.rs/agile-conference-april-2016